Pot Chrysant Rock&Roll
Chrysanten worden vaak bestempeld als ouderwets en saai. Zonde, want deze veelzijdige herfsttoppers hebben heel wat in hun mars! De Rock&Roll is een mix van kleuren in één pot; Wit, Goud, Rose en Oranje. Van nature vormen chrysanten een mooi rond, vol-bossig kussen van bloemen, waardoor het een kleurrijk, vrolijk geheel wordt.

Voordelen
– Indrukwekkende bloei van augustus tot november. Met Chrysanten stel je de winter even uit, ze bloeien op een moment waarop de meeste bloeiende planten hun beste tijd hebben gehad.
-Zeer veelzijdig. Ze passen op het balkon of terras, maar ook in huis … De mogelijkheden zijn eindeloos. -Onderhoudsvriendelijk. Met een minimum aan verzorging bloeien Chrysanten met gemak 2 maanden.

Aankooptips
Koop gevulde, bossige planten met veel knoppen. De knoppen moeten al lichtjes geopend zijn, zodat je de kleur kan zien.

Plaats
Potchrysanten zijn zowel binnen als buiten heel kleurrijk en decoratief. Ze houden niet van volle zon. Buiten staan ze liefst beschut van regen en wind. Haal ze binnen als er nachtvorst wordt aangekondigd. Zet potchrysanten in een zware pot. Zo waaien ze minder snel om.

Verzorging
Verwijder regelmatig uitbloeide bloemen om de bloei te verlengen. Geef elke dag water. De wortelkluit moet steeds vochtig blijven. Zorg wel dat de grond niet doordrenkt is. Bemest om de 3 weken.