Sjaak Buijs B.V. bloeiende potplanten kwekerij in De Lier biedt een breed assortiment planten aan. Primula, PrimaSan, True Love ‘Roos op stam’, Pot Zonnebloem ‘Sunsation’, Pot-Chrysant ‘Rock & Roll’ en Poinsettia (kerstroos).

Sjaak Buijs BV is een ambitieus modern en in 2007 geheel vernieuwd bedrijf. Met een grond oppervlakte van ruim drie hectare heeft ons bedrijf een teeltoppervlakte van 23.000 m². Ons doel is; Kwalitatief hoogwaardige planten telen, afgestemd op de seizoenen. Wij bieden wij een gevarieerd jaar rond assortiment planten aan.

Wij realiseren jaarlijks een afzet van ruim 3.5 miljoen planten, geleverd in heel Europa en daar buiten. Ons bedrijf werkt geheel milieubewust. Wij ontvingen verschillende certificeringen (MPS-A , Florimarkt).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken samen met Patijnenburg Naaldwijk, om mensen met een beperking werk te bieden.

Sjaak Buijs B.V. is een bedrijf wat met beide benen in de markt staat en met het nieuwe product de PrimaSan genomineerd is voor de Flora Holland Award beste Noviteit van 2006. Meer informatie over de PrimaSan op www.primasan.nl.