Pot Zonnebloem
Wij hebben de ‘Sunsation Sunflower’ Pot Zonnebloem leverbaar in een gele pot maat 13, van april tot en met augustus.

Sunsation is dé ideale pot-zonnebloem van ongeveer 30 cm hoog. Zowel binnen of op het terras is het een heel gezellige plant en kan er enkele weken van worden genoten. Een plek geven in de border kan natuurlijk ook, in de border groeit de plant wat groter uit.

De Helianthus Sunsation heeft een grote bloem en een zwart hart. Dit zwarte hart blijft een blikvanger aangezien het niet wordt “vervuild” door stuifmeel. Doordat de bloem geen stuifmeel vormt is de plant in de handelsfase en bij de consument langer houdbaar dan andere soorten. Ook het blad is supersterk en verkleurt niet tijdens transport.

Verzorgingstips
De belangrijkste verzorgingstip is; veel water. Wie dagelijks ruim water geeft, heeft het langst plezier van zijn zonnebloem. Maar laat de pot niet heel de dag kletsnat. Zet eens 5 zonnebloemen in één pot! Kijk hoe mooi dat is.

Kies een zonnige standplaats Geef bij voorkeur ‘s morgens water. Geef één keer per week een beetje Pokon of andere plantenvoeding.

Sunsation kan in de tuin, wanneer het in het voorjaar niet meer ’s nachts vriest.

Knip de bovenste bloem eruit, zodra deze is verwelkt, zo krijgen de andere knoppen meer ruimte om uit te komen en heeft u langer plezier van de plant.